Тази седмица WINBET не предлага специални залози за Премиършип заради съкратения вид на кръга поради четвъртфиналите за Купата на Англия. За сметка на това в Чемпиъншип борбата продължава с пълна пара преди последната пауза в първенство. Избрахме четири двубоя, които предлагат разнообразни възможности за залози.

Ковънтри – Уикъмб: Гостите са практически изпаднали, Ковънтри опитва да не ги последва
На шест точки над зоната на изпадащите Ковънтри посреща последния Уикъмб, с когото заедно влязоха от Лига 1 миналото лято. „Лебедите” играят за първи път на второто ниво на английския футбол, но шансовете им да избегнат изпадането не са големи. Отборът на Гарет Ейнсуърт е най-слабият гост от всички в Чемпиъншип и от шокиращия обрат от 0:2 до 3:2 срещу Хъдърсфийлд на 13 февруари дори не се е разписвал далеч от дома. WINBET дава коефициент 1.74 за победа на Ковънтри, а шансът серията на Уикъмб без отбелязан гол да продължи е оценен на 2.20.

Брентфорд – Нотингам: „Пчеличките” със седем победи в последните осем домакинства
Брентфорд глупаво изтърваха промоцията в Премиършип миналия сезон, а през този сезон, след идиотското равенство в Дарби започват да изпускат челото от поглед. „Пчеличките” жилят яко вкъщи (7-0-1 в последните три месеца), докато Нотингам няма пълен успех при гостуване срещу отбор преди 15-о място в класирането. Бившият европейски клубен шампион крета едва 18-и и ще трепери до последно за статута си. Брентфорд спечелиха първия мач този сезон с 3:1, а WINBET дава коефициент 1.70 за повторение на изхода.

Бристол Сити – Родъръм: Бристол не признава равенствата
Родъръм се завърнаха след принудителната COVID пауза с тежко поражение 1:4 у дома от кандидата за промоция Уотфорд. „Мелничарите” взеха само три точки от последните си седем мача и макар и с доста мачове в запас се озоваха в тройката на изпадащите. Бристол загубиха пет поредни домакинства, а в сряда направиха нещо нечувано, завършвайки наравно 0:0 с Блекбърн, за първи път от 23 мача насам. Имайки това предвид можете да изключите хикса в събота. WINBET ви предлага коефициент 2.34 за победа на Бристол Сити и 2.95 – за успех на Родъръм.

Суонзи – Кардиф: Гарантирани голове в уелското дерби
Домакините в уелското дерби са на три точки зад втория Уотфорд като имат мач по-малко. Докато Кардиф са на шест точки от зоната на плейофите при оставащи девет кръга до края на първенството. След три победи в последните четири мача, Суонси катастрофираха през седмицата в Борнемут, губейки 0:3. А Кардиф е със само с една победа в последните пет кръга и две нулеви равенства в последните три срещи. Но въпреки това има две сериозни тенденции, които заслужават внимание. В последните пет мача на Суонси неизменно има гол през първото полувреме. Коефициентът на WINBET това да се случи и в събота е 1.55. „Лебедите” също така в последните си девет домакинства неизменно вкарват поне веднъж след почивката. Серията да продължи е с коефициент е 1.90.

За регистрираните потребители на платформата winbet.bg е важно да знаят, че с всеки 50 лв. залог в секция Спорт, печелят и един талон за участие в жребия за чисто автомобил или парична премия в Голямата MINI бонус игра на WINBET. Срокът за трупане на талони изтича в 20:00 ч. на 29 март, а жребият е час по-късно, теглен на живо във Facebook страницата на WINBET.

*Коефициентите са валидни към 4:00 ч на 19 март 2021 г. за актуалните коефициенти, посетете winbet.bg.  

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!