Селекционерът на световния шампион Франция Дидие Дешан сравни играта в зашита на България с тази на Германия. Бундестимът е съперник на "петлите" на предстоящото Евро 2020, а контролата им с "лъвовете" утре от 22:10 часа е последна преди шампионата на Стария континент от 11 юни до 11 юли.

“Мачът с България ще завърши втората част от подготовката ни преди този двубой с Германия на 15 юни. Това е отбор, който се развива по време на мачовете и често играе с трима или петима в защита, с което вероятно ще се сблъскаме и срещу Германия. Именно за това този мач е добър", сподели Дешан на пресконференцията преди мача утре.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"И тренировките, и срещите са важни, защото те поставят в различни ситуации, но все пак истината е в сблъсъците. Това не е просто среща, в която да видим повечето играчи на терена, макар че вероятно ще има доста смени. Може да стане нещо непредвидено, а понякога е добре да попаднеш в трудна ситуация, защото това ти дава възможност да помислиш как да постъпиш и да промениш нещата. Винаги има какво да подобряваме в техническо отношение, в движението по терена, както и в покриването на зоните в защита. Уелс не успя да ни затрудни особено в миналия сблъсък", добави треньорът на "петлите".