ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кирил Десподов и ПАОК отпаднаха на полуфиналите за Купата на Гърция по изключително драматичен начин. Грандът от Солун достигна до успех с 2:1 след продължения като гост на Панатинайкос, а "детелините" бяха победили с 1:0 в първата среща на "Тумба", което наложи изпълнението на дузпи. При тях ПАОК отстъпи с 5:6 и е аут.

В 72-ата минута Андрия Живкович даде преднина на гостите от Солун. Малко след това в игра се появи Десподов, който замени Тайсон.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Вече в продълженията българският национал асистира за втори гол за ПАОК. Той бе дело на Tомаш Кедзиора в 105-ата минута. Но Лиминос изравни в деветата минута на добавеното време на второто продължение (или в 129-ата минута).

Драмата обаче тепърва предстоеше. При дузпите още в началото Шпорар изпусна за Панатинайкос. Последваха само точни изпълнения до 4:4, когато Кирил Десподов застана да бие петата. Точно попадение щеше да изпрати ПАОК на финал, но вратарят на Панатинайкос спаси. Последваха нови пропуски на Лиминос от домакините и Оздоев от гостите. След това имаше още точни изпълнения. Равенството се запази след последователни пропуски на Арао и Джони. Шенкевелд реализира за Панатинайкос, а Самата изпусна и така ПАОК отпадна драматично след 5:6 при дузпите. Бяха изпълнени общо 18 удари от бялата точка.

В битката за трофея "детелините" ще се изправят срещу Арис или Панетоликос. Oтборът от Солун спечели първата среща като гост с 1:0.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!