Уест Хям намери интересен начин да се извини на млад привърженик за поражението с 0:5 от Нотингам за ФА Къп. "Чуковете" загубиха катастрофално, а един от головете на съперника предизвика сълзи в очите на дете по трибуните.
 
Момчето бе показано от режисьора на предаването след третия гол за Нотингам в 71-ата минута и предизвика съчувствие от феновете на клуба, които поискаха оставката на мениджъра Сам Алърдайс.
 
От Уест Хям се трогнаха и опитаха да смекчат разочарованието на младия си фен с оферта да гледа следващия мач от ВИП-ложата на стадион "Ъптън Парк" - непосредствено до собствениците на клуба Дейвид Съливан и Дейвид Голд.
 
"Всички сме разочаровани заради тъгата, която причинихме на младия ни фен. Предлагаме му место във ВИП-ложата за него и семейството му. Може да гледа следващия ни мач до президента на клуба", се казва в изявление на Уест Хям.

Следващият домакински мач на "чуковете" е на 18 януари срещу Нюкасъл. Преди това на тях им предстоят две гостувания - на Ман Сити тази сряда в първи полуфинал за Купата на Лигата и на 11 януари на Кардиф за първенство.