„Ще бъда максимално концентриран върху мача, тъй като той е от ключово значение за нас. Искам аз и съотборниците му да изиграем силен двубой и да накараме Барселона да страда”, заяви в интервю за „Тутоспорт” 23-годишната звезда на Ювентус Пауло Дибала.

Първият четвъртфинал от Шампионската лига между двата отбора е в Торино тази вечер от 21.45 часа българско време.

„Срещата е една от най-важните в кариерата ми. Не се страхуваме от Барселона. Има само респект, защото срещу нас ще застане тим с големи имена, които са спечелили много във футбола. Ние обаче също разполагаме с шампиони и опитни играчи, които знаят как се печелят такива битки”, добави аржентинецът.

„По време на лагера ни с националния отбор на Аржентина казах на Меси да не ми се разсърди, ако ги елиминираме. Но Барселона не е само Лео. И това ги прави още по-силни.

Аз не искам да ме сравняват с Меси. Аз съм Дибала и давам всичко по силите си за настоящия ми клуб Ювентус, както и за Аржентина.

Да, Лео е пример за мен – не отричам. Харесвам стила му. Той е печелил, ако не се лъжа, четири пъти Шампионската лига, а аз – нито веднъж. И сега се надявам да е първият път”, каза още Пауло.
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА