ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Дъщерята на Пеле Кели Нашименто трогна футболните фенове по света със снимка от болничната стая на баща си. Както е известно, Краля на футбола от 29 ноември е настанен в болница „Алберт Айнщайн“ в Сао Пауло където преминава терапия за лечение на рак на дебелото черво и проблеми с бъбреците и сърцето.

„Тук сме, борим се и вярваме. Още една нощ заедно“, написа Кели Нашименто в „Инстаграм“.

Снимката показва 82-годишния Пеле на болничното му легло, прегърнал своята дъщеря. На кадъра се вижда и внучката му София Нашименто, която е дъщеря на сина на легендарния бразилец Единьо.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Както е известно, в сряда медицинският екип, грижещ се за здравето на трикратния световен шампион, излезе с официално съобщение, че здравословното състояние на Пеле е влошено. Счита се, че това са последните дни от живота на Края на футбола.

В началото на месеца бразилското издание „Фоля де Сао Пауло“ съобщи, че организмът на Пеле не е отговаря на химиотерапията и е подложен на палиативни грижи, които само облекчават болките му, но не лекуват проблемите.

55-годишната Кели Нашименто, която живее в САЩ, пристигна в Бразилия на 12 декември, за да се грижи за баща си. Само преди броени дни тя съобщи в социалните мрежи, че баща ѝ ще прекара Коледа в болницата в компанията на своето семейство.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК