Торино се наложи над Аталанта с 2:1 във втория кръг на италианската Серия А. Тимът от Бергамо излезе напред в резултата с попадение на нападателя Матео Ретеги в средата на първото полувреме. Само пет минути по-късно - в 31-вата минута сръбският халф Иван Илич изравни за "биковете".

В началото на втората част шотландецът Че Адамс даде преднина на Торино, която тимът успя да запази до края на срещата. В шестата минута на добавеното време на мача Марио Пашалич от бергамаските пропусна дузпа и лиши тима си от точка.

Торино направи страхотен старт на сезона, като в първия кръг завърши 2:2 с гранда Милан като гост, като до самия края на мача водеше с 2:0. Отборът е на второ място в класирането, като има само гол по-лоша голова разлика от шампиона Интер след първите два мача. Шампионът в Лига Европа Аталанта е на осма позиция с 3 точки.

В друг мач от първенството Фиорентина и Венеция не успяха да си отбележат гол - 0:0. Първото полувреме не предложи нищо интересно, а веднага след почивката Мойс Кийн направи сериозен пропуск за "виолетовите". Франческо Дзампано имаше най-добрата възможност за Венеция, която пропусна. В последната минута на редовното време Кристиан Бираги от домакините стреля покрай гредата.

Това беше първа точка за Венеция в първенството, а Фиорентина има две равенства от два мача.