Един от легендарните нападатели на Милан Джордж Уеа разкритикува футболистите, които в момента защитават честта на „росонерите”.

47-годишният бивш либерийски национал, който спечели „Златната топка” през 1995 година, когато носеше екипа на Милан, избухна в социалната мрежа „Туитър” след загубата на Милан с 1:4 от Атлетико (Мадрид) в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига.

"Сега пресата ще критикува Зеедорф, макар че той няма вина. Този Милан е истински скандал. Аз бих сменил целия отбор, за да започна от нулата", коментира Уеа.

"Липсва ви твърде много. Не можете да продължавате така. Щом не можете да играете футбол, какво правите в Милан?", обръща се бившият нападател към настоящите играчи на Милан.

"Днешните играчи на този клуб мислят само за това да имат хубава кола, добра заплата, да ги показват по вестниците и изобщо не се стремят да играят футбол", ядосва се още либериецът.

"Вие не изпитвате радост на терена, не се радвате да сте на терена. Играйте футбол на плейстешън, там ще сте много добри!", завършва легендарният футболист.