Агентът на Марио Балотели разкри, че играчът за малко не е станал жертва на атентат срещу него. Колата на нападателя на Интер е била саботирана с цел да се причини вреда на футболиста. Освен това мениджърът обвини клуба, че не прави нищо, за да защити клиента му.

Сезонът на Балотели до момента е изпъстрен с пререкания с треньора Жозе Моуриньо, съотборниците му и феновете на отбора. Заради това името на нападателя не слиза от челните заглавия на италианските медии. Ситуацията обаче е щяла да стане още по-страшна, след като автомобилът на Марио бил умишлено повреден.

“Преди няколко дни Балотели забелязал, че четирите болта на джантата на коланата му са разхлабени. Ако не си внимателен в подобна ситуация, рискуваш живота си на магистралата”, заяви агентът на футболиста Мино Райола пред “Гадзета дело Спорт”.

“Жозе Моуриньо се нуждае от изкупителна жертва в отбора и Марио попадна на мушката. През последните 8-9 месеца никой не защити моя клиент. Понякога Балотели отива със страх на тренировките на тима. Той се извини за своите постъпки, но тези, които го атакуваха, не се извиниха”, допълни Райола.

Според него Марио Балотели със сигурност няма да остане при “нерадзурите” след края на настоящия сезон./БЛИЦ