Осигурилият си вече участие в Шампионската лига за следващия сезон Манчестър Сити вече може да мисли за трансферните си цели през лятото, а мениджърът Роберто Манчини дори обяви официално, кои са двамата най-желани от него играчи. Става въпрос за капитанът на Арсенал и испански национал Франсеск Фабрегас и нападателят на Милан и шведския национален отбор Златан Ибрахимович.

След победата над Тотнъм с 1:0 снощи Манчини бе запитан, кой играч може да помогне на Манчестър Сити да завоюва титлата в Премиършип следващия сезон. Мениджърът бе повече от категоричен и посочи Сеск Фабрегас, който ще бъде основната трансферна цел на “гражданите”.

Малко по-конкретен италианският специалист беше за Ибрахимович, който този сезон бе преотстъпен от Барселона на Милан. "Ако Златан иска да се присъедини към Сити, аз незабавно ще намеря за него място. В началото на сезона целта ни беше класиране за Шампионската лига и достигане до финала на голям турнир, изпълнихме задачите си. Неведнъж съм казва, че Манчестър Сити след две или три години да стане един от топ-клубовете в Европа. Притежаваме всичко необходимо за това”, заяви Манчини. /БЛИЦ