Голмайсторът на Монако Радамел Фалкао благодари на всички фенове за подкрепата, която му оказват. Колумбийският национал сподели, че вярва в Господ и се надява на по-бързо възстановяване и участие на световното първенство в Бразилия от 12 юни до 13 юли.

Както е известно, Фалкао скъса кръстни връзки на коляното и ще бъде аут от терените най-малко половин година, което ще му попречи да играе на световното първенство.

"Искам да благодаря на всички за огромния брой съобщения, които получих в последните няколко часа. Много съм развълнуван от любовта, която ми засвидетелстваха хора от всички краища на света”, сподели Фалкао в профила си на социалната мрежа „Туитър”.

„Не крия тъгата си, сърцето ми се къса, но все пак имам надежда. Тя може да е с размерите на грахово зърно, но я има и ме кара да вярвам, че ще мога да играя на световното първенство. Господ прави от невъзможното възможно. Аз вярвам в него!", допълни нападателят, който според предварителните прогнози ще се възстановява между 6 и 8 месеца.