Треньорът на Галатасарай Фатих Терим изрази недолство от лесните голове, които тимът му получи при загубата с 0:3 от Реал (Мадрид) в първи 1/4-финален мач от Шампионската лига.
 
Императора заложи на офанзивна тактика, но тимът му получи гол от Кристиано Роналдо още в деветата минута. До края първото полувреме се разписа и Карим Бензема, а Гонсало Игуаин вкара през второто полувреме.
 
“След цялата работа, която свършихме по време на тренировките, не очаквах, че ще получим толкова леки голове. Трябва да намалим грешките в подобни мачове. Реал (Мадрид) беше по-добрият отбор и аз приемам това”, заяви Терим.

59-годишният Фатих Терим не подмина и работата на норвежкия съдия Свейн Одвар Моен, който подмина две дузпи за Галатасарай.
 
“Реферът се уплаши от името на Реал (Мадрид). Той не е съдия за такова ниво. Щом не може да види дузпа за игра с ръка, значи не трябва да е тук. Реал (Мадрид) е фаворит в турнира, а не ние. Какво можем да направим”, коментира Терим.
 
“Дали бяхме ощетени? Не. Сигурен съм, че Реал (Мадрид) не се нуждае от реферска помощ. Аз не видях положенията за дузпите, но май всички други, с изключение на съдията, са ги видели. Когато арбитърът не вижда какво се случва на терена, какво прави изобщо там? Направи много грешни отсъждания”, обяви специалистът.
 
Не обичам да говора за съдиите. Никога не го правя. Реферът беше ужасен, но в момента той не е основната тема на разговора, а мачът от Шампионската лига и представянето на моя отбор”, обяви специалистът.