Феновете на испанския град Реал (Мадрид) обявиха кой искат да е следващ треньор на тима. Както е известно, Жозе Моуриньо почти сигурно напуска поста, а "АС" публикува анкета, в която пита кой трябва да смени португалеца на "Сантиaго Бернабеу".

Привържениците на Кралския клуб явно са впечатлени от начина по който Байерн (Мюнхен) елиминира Барселона на полуфиналите в Шампионската лига (общ резултат 7:0) и пожелаха той да застане начело на тима. Специалистът, който в края на сезона ще бъде сменен от Хосеп Гуардиола, получи 45 % от гласовете, а след него с 40% остана Юрген Клоп. Младият германец доведе Борусия (ДОртмунд) до финал в Шампионската лига, след като отстрани именно Реал с общ резултат 4:3.

"Бернабеу" вече познава Хайнкес. Доайенът в професията беше начело на тима при спечелването на седмата европейска клубна титла през 1998 г. След края на сезона тогава обаче германецът беше освободен, защото Реал финишира четвърти в Примера.

"АС" е дал възможност да се гласува още за Андре Вилаш-Боаш (Тотнъм) и Карло Анчелоти (Пари Сен Жермен), но те не се радват на особени симпатии.