Италианският Фиорентина и английският Евертън проявяват интерес към вратаря на националния отбор Николай Михайлов, съобщава холандското издание "Voetbal International". За момента няма яснота дали българинът ще остане в настоящия си отбор Твенте, който вече му взе заместник заради очаквания трансфер. Михайлов призна, че в момента мениджърът му води преговори с два отбора.

“Има интерес към мен от Англия, Италия и Испания. Мениджърът ми влезе в конкретни преговори с два отбора, но за сега не възнамерявам да ги разкрия. Аз обаче съм футболист на Твенте, имам договор за още една година и не ми е самоцел да си тръгна. Ще премина в нов клуб само ако той удовлетворява персоналните ми изисквания и ако е крачка напред в кариерата ми. В Твенте ми харесва всичко, отбора, живота в града и не бързам да напускам”, категоричен бе Михайлов.

Добрата новина около него е, че травмата в коляното, заради която пропусна края на миналия шампионат вече е напълно отшумяла.

"Нямам проблем с коляното. Имах време да тренирам с физиотерапевта на националния ни отбор и съм напълно възстановен и в добро състояние", допълни Михайлов.