ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Френският президент Еманюел Макрон може да се опита да осуети напускането на звездата на ПСЖ Килиан Мбапе, пише Le Parisien.

Нападателят ще бъде гост на държавния глава на Франция на официална вечеря в резиденцията в Елисейския дворец, като на срещата е поканен и президентът на Пари Сен Жермен - Насер Ал-Хелайфи.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Мероприятието ще бъде организирано в чест на посещението на катарския шейх Тамим бин Хамад ал-Тани.

Посещението на държавния глава на домакина на Мондиал 2022 във Франция е свързано с дискусиите около конфликта в Близкия Изток между “Хамас” и Израел, който пренареди голяма част и от календара през есенния дял на настоящия спортен сезон 2023/2024.

Предполага се, че това е и причината да присъстват футболни хора на официалната визита в Елисейския дворец, но и може да има скрит втори план, в който лично Макрон след края на церемониалните си задължения ще опита да убеди Мбапе да остане край Айфеловата кула.

Това вече се случи веднъж преди Мондиала в Катар, когато Мбапе пак бе решил да напуска.

Официалният договор на французина с ПСЖ изтича в края на този сезон, като се предполага, че играчът вече е постигнал тайно споразумение с испанския колос Реал Мадрид за трансфер като свободен агент през лятото.