"Видяхме едно фантастично представяне от Бербатов. За целия мач той нито веднъж не загуби топката. Той бе най-добрият ни играч през първото полувреме, а и през втората част имаше някои блестящи моменти. Действията му на терена са от световна класа. Всички се нахвърлиха върху него заради една изпусната дузпа. Наистина не го оправдавам за това, но пък колко други играчи са изпускали дузпи? Една изпусната дузпа не значи нищо. Важното е да можеш да продължиш напред", заяви Фъргюсън след мача пред клубната телевизия.

Наставникът коментира и невероятния обрат, който Манчестър постигна в двубоя вчера и призна, че тимът му е имал и доста късмет. "Може би и късметът бе с нас в този мач, но пък той показа, че футболът е странна игра. Понякога правиш грешни решения, както се случи миналата седмица, но пък всеки трябва да може да се справя с тях и да продължи напред, както направихме днес. През първото полувреме играхме много бавно. Но начинът, по който Карлос Тевес игра, донесе радост за всички, включително и за феновете. Той спечели мача за нас. Той обърна мача, въпреки че по принцип всеки допринесе за това”, сподели още шотландецът.

“Уейн Руни също имаше огромно желание да спечелим и за него не бе важно на каква позиция ще играе. Той също допринесе много за промяната в играта ни след почивката”, завърши наставникът на "червените дяволи". /БЛИЦ