Мениджърът на Манчестър Юнайтед не се появи на задължителната пресконференция след отпадането от Шампионската лига. “Червените дяволи” паднаха скандално с 1:2 от Реал (Мадрид) у дома и напуснаха турнира. Шотландецът изпрати своя помощник Майк Фелън да говори след двубоя и забрани на футболистите да говорят.

Още след последния съдийски сигнал Фърги и играчите потърсиха сметка от съдията Джунейт Чакър за решенията му.
”Мениджърът не е в състояние да говори сега. Сега аз съм тук, а не мениджърът на този фантастичен клуб. Решението за червения картон на Нани изглеждаше пресилено, дори невероятно в такъв момент от мача, обясни Майк Фелън. - Избрахме правилна тактика и се чувствахме комфортно след 0:0 на почивката. Върнахме се след паузата и вкарахме гол, което ни даде предимство.

После имахме контрол върху мача и създадохме няколко положения. Но изведнъж мачът бе изцяло променен. Решението за червения картон беше невероятно, но трябваше да продължим. Трудно е да играеш срещу Реал (Мадрид) с 10 души. Разочаровани сме.”

Фелън разкри, че решението за пускането на Гигс като титуляр е било чисто тактическо и не е било свързано с юбилейния хиляден мач на уелската легенда за клуба. “Тази вечер всеки стана на крака за Райън. Решението той да бъде титуляр беше тактическо. В съблекалнята всеки един беше готов да играе”, обясни асистентът на Фъргюсън.