Естествено, че съм разочарован. Имахме добри възможности за гол, но техният вратар направи фантастични спасявания. Въпреки това ние още преди мача казахме, че иксмае да победим, без да получим гол и го постигнахме. Показахме добра игра и имаме всички шансове да продължим на финала, но разбира се все още нищо не е решено”, заяви след мача Фъргюсън.

“Знаем, че можем да вкараме и гол на чужд терен. Не получихме гол и това е от ключово значение за крайния изход. Арсен трябва да е убеден в това, че днес отборът му имаше много добър ден, тъй като можеха да са отпаднали вече, но не са. Нашите фенове са недоволни, тъй като вече трябваше да сме на финал. И предния кръг срещу Порто извървяхме труден път. Арсенел не ни застраши с нищо, а ние работихме много добре”, добави още шотландецът.

“О’шей вкара гола така, както трябваше да го направи. Топката отскочи от зашитник и той успя да я посрещне много добре. Той е професионалист, никога не се оплаква и е щастлив, когато може да играе. Той знае много добре, че през годините не винаги е бил титуляр, но той също има своя дял в успехите ни. Той е много ценен играч за нас. Ако сега ме питате дали ще заложа на него и за финала, то ще ви отговоря положително”, завърши Фъргюсън. /БЛИЦ