ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Футболистът на Барселона Алексис Санчес оцеля по чудо в тежка катастрофа след шофиране с превишена скорост. Чилийският нападател може да се счита за голям късметлия и да благодари на Бог. Бившият футболист на Удинезе не само оцеля, но и се измъкна невредим след катастрофа, която тотално помля личния му автомобил.

Инцидентът е станал след финала за Купата на Каталуния преди дни, като Алексис е разбил своето Ауди R8, губейки контрол над управлението му и блъскайки го челно в предпазните мантинели на 48-ия километър от каталунската магистрала C-32.

"Марка" публикува снимки на колата, като се съобщава, че Санчес е избегнал сериозни наранявания и дори се е разминал с най-страшното именно заради системите за безопасност на германския автомобил.

Явно уплашеният от катастрофата нападател на Барселона е напуснал бързо произшествието, като се е качил в колата на свой съотборник, който карал по същия път зад него. Нападателят на Барселона се качил при колегата си и зарязал своя автомобил.

Двамата не съобщили в полицията, която разбрала едва когато свидетел на инцидента телефонирал в местното управление. Органите на реда бързо стигнали до Алексис Санчес по регистрационния номер на возилото.


alexis.jpg

alexis1.jpg