Бразилският журналист Марсело Бечлер посочи името на бъдещия отбор на Лионел Меси. Както е известно, звездата на Барселона вчера официално поиска да разтрогне договора си с каталунците.

Бечлер, който живее в Барселона и работи като кореспондент на няколко бразилски медии, стана популярен, след като два пъти излезе със сигурна и съдбоносна за „блаугранас“ информация. Той първи съобщи, че Барса ще продаде Неймар на ПСЖ, а само преди десетина дни обяви, че Меси е заявил пред клубната управа на испанския гранд, че иска да напусне още тази година.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Сега бразилецът твърди, че Лионел Меси ще продължи кариерата си в Манчестър Сити. Мнозина вече започват да вярват на думите на журналиста, който никога не бърка в информациите си за Барселона. Така Бечлер се превръща в нещо като футболен Нострадамус.

В потвърждение на думите му се появиха информации, че мениджърът на „гражданите“ Пеп Гуардиола още през миналата седмица е провел разговор с Меси относно възможността шесткратният носител на „Златната топка“ да премине на „Етихад Стейдиъм“.

От месеци се спекулира и с възможността Лео Меси да премине в Интер. Според информациите, аржентинецът дори е оглеждал жилище в Милано. Сега обаче и още един футболен гранд излезе на сцената. Твърди се, че Манчестър Юнайтед също е много вероятно място за продължаване на кариерата на 33-годишната футболна звезда.