Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани вдигнал луд скандал на полувремето на двубоя с Ювентус. Дербито приключи при равенство 1:1. Шефът влязъл тунела, където първо разменил остри реплики с треньора на гостите Антонио Конте, като му казал иронично "да продължава да се оплаква от съдиите", визирайки недоволството на наставника от рефера в срещата с Парма.

След това Галиани нападнал и арбитъра Пауло Талявенто. Шефът на Милан изразил несъгласието си от непризнатия втори гол за отбора му, след като топката премина голлинията след удар на Съли Мунтари, но това остана незабелязано от реферите. Босът се скарал и на шефа на съдиите Стефано Браски, който също присъствал на мача. След това Галиани е напуснал бесен стадиона и не е догледал второто полувреме.

Треньорът на Милан Масимилиано Алегри също критикува съдиите след незачетения гол. “Не мога да кажа, че сме загубили две точки. Не съм разочарован от това равенство. Смятам, че се получи красив мач, който бе изигран много добре от Милан. За съжаление имаше един епизод, който повлия на неговия изход. Ако голът на Мунтари бе признат, резултатът ставаше 2:0. Може би и тогава имаше шанс да се стигне до равенство, но можеше и изходът да бъде съвсем различен”, заяви Алегри./БЛИЦ