Звездата на Тотнъм Гарет Бейл нарече страхливец полузащитника на Ливърпул Чарли Адам. Халфът извърши зверски фаул срещу крилото в 19-ата минута на приятелския мач между двата отбора. Влизането на английския национал доведе до контузия, която може да се окаже много сериозна.

Бейл ще премине изследвания на скенер, за да се види степента на увреждане на левия му глезен, а в момента кракът му е обездвижен със специален ботуш.

"Бях много изненадан да видя единоборство като това в един приятелски мач. всички сме тук, за да влезем във форма, но това, което той направи беше прекалено. Някои хора просто са си такива, а това просто не е правилно. В интернет има снимки на това, което той ми направи преди, когато увреди връзките на глезена ми.

Тогава не можах да играя в продължение на три месеца и един футболист ми каза, че той отново ще ми направи подобно нещо. От това, което видях на терена, мисля че той е малко страхливец. Не съм получавал никакво извинение от него. Но всъщност и не желая такова от него, ако трябва да съм честен. Ето такъв човек е той. Няма да приема никакви извинения", категоричен е Бейл.

Бейл и Адам не за първи път се замесват в подобен инцидент, 23-годишният уелсец бе извън игра за три месеца през 2011 г. заради увредени връзки след шпагат на шотландеца, който тогава играеше за Блекпул.