Георги Миланов и съотборниците му от ЦСКА (Москва) са на една крачка от шампионската титла в Русия. В мач от 29-ия кръг на шампионата "армейците" победиха трудно с 2:0 Том (Томск) на Живко Миланов. Резултата откри Ренат Сабитов в 62-ата минута, когато на малкия пеналт вкара топката в собствената си врата след балонно центриране отдясно. Успехът бе подпечатан от Сейду Думбия в продължението.

Георги Миланов игра до 74-ата минута, докато Живко Миланов остана на терена до края на срещата, като и двамата завършиха с жълт картон. По-интересният от двата обаче бе за българския национал. При борбата за висока топка Георги нацели с лакът в главата Живко, който от болката се строполи директно на земята.

Благодарение на победата ЦСКА излезе начело с 61 точки. Това стана възможно благодарение на изненадващата домакинска загуба на Зенит от Динамо (Москва) (2:4), която обаче към момента не се зачита. Феновете на "сините" прекратиха срещата в продължението и тепърва ще става ясно . Другият преследвач Локомотив (Москва) обаче има шанс да оглави подреждането, ако по-късно днес победи Ростов като гост. Активът на "железничарите" е 29 т.