Българският халф на Амкар (Перм) Георги Пеев, който вкара два гола за успеха с 3:2 срещу Волга в среща от руската Премиер лига, заяви че не искал да остане по-назад от брат си. Даниел Пеев вкара две попадения за Локомотив (София) срещу Етър при победата с 3:0 в неделя.

"И преди съм изпълнявал дузпи, така че няма нищо учудващо в това, че бих две. Мина ми през ума, че втората дузпа може да я бие Костя Василиев, но първо, щеше да бъде страхливо от моя страна и второ, в неделя брат ми вкара два гола и аз си помислих, че днес е мой ред да се разпиша. По-рано се е случвало аз да вкарам и после той да отбележи в България и аз му казвам: защо копираш от мен?", сподели 33-годишният бивш играч на Динамо (Киев).

"Сами видяхте - тежък мач, още повече, че след като поведохме в резултата в края на първото полувреме, допуснахме гол още в началото на второто полувреме. Разбира се, трудно ни беше да се отърсим от получения толкова бързо гол, но, слава Богу, при 1:2 нямаше какво да губим. Втурнахме се напред и успяхме да вкараме голове", допълни той пред руските медии.