Тоталният лидер за вратарска екипировка, германската компания "Reusch", става технически спонсор на ултраталантливия млад български вратар Димитър Митов.
 
Стражът на Чарлтън вече получи планетарна известност с уникалния си гол от 92 метра през април, а според английските специалисти възпитаникът на академия "Христо Стоичков" в Етрополе, в този момент е най-добър вратар в света на неговата възраст при играта с крака и в рамките на наказателното поле.
 
Макар и невръстен, Митов записа миналия сезон няколко резервни скамейки в шампионатни мачове на лондонския Чарлтън, а с възраст до 18 години, водена от легендарния Сергей Балтача стана и шампион на Англия.
 
Димитър Митов е юношески национал, преминал през абсолютно всички възрасти на националните гарнитури досега.
 
Договорът от немска страна ще бъде подписан от Ерих Вайцман. Разговорите от името на Митов бяха водени от неговия агент Петьо Костадинов-Полковника, а неоценима помощ за финализирането на спонсорския договор оказа шефът на българското представителство на "Reusch", добре познатият на талантливите вратари Елисавет Ъков. Договорът влиза в сила от 1 август 2015 година. За конкретни достижения са предвидени и парични премии.