Един от голмайсторите за Рубин (Казан) срещу Барселона при изненадващата победа на руския шампион насред “Камп Ноу” с 2:1 Александър Разянцев бе оптимист, че и във втория мач в Казан може да се стигне до същия резултат.

“Сутринта се събудихме и бяхме настроени за положителен резултат. Дойдохме в Испания, за да спечелим точка. Признавам, че не знаех как точно ще се случи това. При гола имах усещането, че ударът ще се получи и накрая реших да стрелям”, казва 23-годишният полузащитник. Независимо от факта, че Барса не показа най-добрата си игра, това не променя факта – ние спечелихме срещу един от най-добрите клубове в света. Не виждам причина да не повторим успеха си и в домакинския мач в Казан”, допълва Разянцев.

“Що се отнася до втория гол, поех топката в средата на терена и честно казано мислех да стрелям сам. Но след като напреднах през центъра видях, че беше по-добре да подам. Мисля, че на Барселона щеше да им е по-лесно, ако бяхме играли по-открит футбол. Но това е планът, да се защитаваме и да отговаряме на контраатаки. Това е историческа победа”, допълни друг играч на Рубин - Алехандро Домингес./БЛИЦ