Героят за Аржентина във финала на Копа Америка Анхел Ди Мария разкри какво му е казал Лионел Меси преди мача срещу Бразилия. Звездата на ПСЖ вкара победното попадение на "Маракана".

„Това е невероятно. Лео ми каза преди мача, че това е моят финал, това е моето отмъщение, след като не успях да взема участие във финалите в Чили и на световното първенство", коментира Ди Мария.

„Какво щеше да се случи, ако бях взел участие в останалите финали? Изглежда, че трябваше да бъде днес и беше точно днес", продължи 33-годишният аржентинец.

"Бях казал преди мача на Родриго Де Паул, че от тази страна на Ренан Лоди има повече шанс да мине подобен тип пас. И се получи, което е страхотно. Голът е много подобен на този, който вкарах срещу Нигерия на финала на Олимпийските игри“, добави Ди Мария.

„Радвам се за дъщерите си, за жена ми, за родителите ми, за всичко хора, които дойдоха на "Маракана" да ни подкрепят и изобщо за всички наши привърженици. Скоро предстои световно първенство и това е много важно постижение за нас“, добави звездата.