Ветеранът в състава на Манчестър Юнайтед Райън Гигс призова звездата на тима Кристиано Роналдо да остане на “Олд Трафорд”, твърди в. “Сън”.

24-годишният португалец е намекнал пред свои близки приятели, че днешният финал на Шампионската лига с Барселона ще бъде последният му мач за Юнайтед.
 
“Той е най-добрият ни играч. Кристиано вече доказа, че най-добрият в света през последните две години и го направи като играч на Юнайтед, защо трябва да напуска? Той все още е млад и все още има какво да учи в играта и какво да подобрява. Може да направи това като играч на Манчестър Юнайтед”, заяви Гигс.
 
Според информациите Роналдо е основна част от плановете за съживяването и връщането на европейската слава на Реал (Мадрид).
 
“Реал ще се съвземе, тъй като това е голям клуб с велика история. Ние обаче сме по-стабилният клуб, тъй като не ни предстоят президентски избори и мениджърът е тук от доста дълго време”, допълни бившият уелски национал.
 
35-годишният Гигс вярва, че Кристиано Роналдо няма да се поддаде на напрежението преди финала на Шампионската лига с Барселона в Рим.
 
“Той е играч точно за големите мачове. Той бе брилянтен по време на финала през миналата година, а през тази година бе неудържим точно във важните ни срещи”, завършва Гигс./БЛИЦ