ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бащата на Лионел Меси – Хорхе, е ангажирал самолет и скоро ще замине за САЩ, където ще проведе спешни преговори за трансфер на сина си, съобщава италианският журналист Джанлука ди Марцио.

Според информацията, Меси-старши ще се срещне с представители на Интер Маями, сред които ще бъде и един от собствениците на клуба Хорхе Мас.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Ако трансферът се осъществи, сделката ще бъде уникална за световния футбол. Всички клубове от МЛС вече са дали своето съгласие, че ще плащат част от заплатата на аржентинската суперзвезда. Интер Маями не може да си позволи да изплаща самостоятелно месечното възнаграждение на 35-годишния нападател заради финансовите ограничения, наложени на клубовете в първенството на САЩ.

Както е известно, Лионел Меси има договор с ПСЖ до края на сезона. Само преди дни световният шампион от Мондиал 2022 беше отстранен от отбора на парижани заради предприетото самоволно пътуване до Саудитска Арабия. В последно време има много информации за интерес към Меси от страна на Ал Хилал (Рияд) и Барселона.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!