ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Апелативният съд на кипърската футболна федерация разгледа жалбата на АПОЕЛ (Никозия) за наказанието на треньора Рикардо Са Пинто и я отхвърли с 4:1 гласа. Така четиримесечната присъда остава за португалския специалист и се очаква неговото освобождаване от клуба. Крайното решение обаче ще вземе ръководството най-вероятно след следващия мач на тима при визитата на Кармиотиса в събота от 19:00 часа българско време.

Както е известно, бившият треньор на Левски Станимир Стоилов усилено е спряган за бъдещ наставник на кипърския гранд, а решението за оставяне на четиримесечната санкция за Рикардо Са Пинто доближава българския специалист до тима от Никозия.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Апелативният съд разгледа жалбата на АПОЕЛ срещу четиримесечното наказание, наложено на треньора на отбора Рикардо Са Пинто. Петимата членове решиха с мнозинство (4 - 1) да отхвърлят жалбата и следователно, наказанието остава същото. Мотивите за решението ще бъдат обявени в следващите дни", се казва в изявление на кипърската федерация.

Са Пинто бе наказан от Дисциплинарната комисия към кипърската футболна федерация, след като удари помощник-треньора на Анортозис в мача между двата отбора, игран на 23 септември.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!