Италианският футболист Джорджо Киелини може да се завърне в Ювентус. Това може да се случи, след като 39-годишният защитник напусна поста треньор по развитие на играчи във ФК Лос Анджелис, пише "Футбол Италия".

"Не е лесно да намеря точните думи, за да изразя чувствата си. Смесица от емоции изпълват сърцето ми, но наистина искам да благодаря на цялото семейство на ФК Лос Анджелис. Вие приветствахте и помогнахте на мен и семейството ми от първия ден, правейки преместването ни по-лесно“, написа той в социалните мрежи.

"Бях дълбоко свързан с клуба и обичах всеки един момент от последните две години. Открихме и прегърнахме нови култури, изградихме приятелства за цял живот и сега знам, че имам втори дом в Калифорния. Благодаря ти, ФК Лос Анджелис. Това не е сбогом, а просто ще се видим в бъдеще", добави Киелини.

Европейският шампион с Италия от Евро 2020 игра за Ювентус от 2005 до 2022 година, след което се премести във ФК Лос Анджелис, където прекрати кариерата си и се присъедини към треньорския щаб на американския клуб през януари 2024 година.

Спекулации сочат, че бившият футболист може да се завърне в Ювентус, за който игра 17 години, след като по-рано се появи информация, че може да стане технически директор на клуба от Торино.

Възможно е и негово завръщане в националния отбор на Италия, където вече работи вратарят Джанлуиджи Буфон.