Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг отговори на критиките от страна на бившия си шеф в Борусия (Дортмунд) Ханс-Йоахим Ватцке. Тези дни изпълнителният директор на германския клуб се заяде с голаджията, като заяви, че той бил избрал парите пред това да играе в Шампионската лига.

Дортмунд продаде Оба-Оба през януари 2018 г. за 63 млн. евро. Сега националът на Габон нарече Ватцке “клоун”, като написа следното в профила си в Twitter.

“По-добре никога не говори за това защо напуснах Дортмунд. Г-н Ватцке, ти си такъв клоун. Помня, когато ти каза, че никога няма да продадеш Усман Дембеле, но когато видя повече от 100 млн. евро, беше първият, който се съгласи да вземе парите. Така че не ми говори за пари, моля те!!! Моля те и да ме оставиш на мира.”

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Иначе изказването на началника в Борусия гласеше следното: “Разбира се, че е трудно да задържиш играч при подобни суми. Заради парите някои футболисти отиват в отбори, които не са играли в Шампионската лига от години.

На Обамеянг, който играе чудесно в Арсенал, най-вероятно му става приятно, когато си погледне банковата сметка, но в средите сигурно е тъжен, че се налага да гледа Шампионската лига по телевизията”.