С треньор Нейм Сърнейм и с 10 титли по-малко. Така официалния немски туитър акаунт на УЕФА представи Цървена звезда при гостуването на Байерн Мюнхен в Шампионската лига. Неволна или не, грешката си е грешка и предизвика вълна от коментари в социалните мрежи.

Таблоидът "Билд" първи сигнализира за гафа в профила си във Фейсбук: "Отново броим. Да, има 11 футболисти в стартовия състав. Логото е поставено. Името на клуба е написано коректно. Може да започваме!", написа изданието до снимка с невярната информация.

"Треньорът на Звезда не се казва Нейм Сърнейм, а Владан Милойевич. Имаме три звезди на емблемата си", възмутиха се феновете на "звездашите".

Друг потребител написа, че чака с нетърпение треньорския дебют на Нейм Сърнейм, пише bTV.

А според един бивш журналист на "Би Би Си" и "Ройтерс", отборът на Цървена звезда най-после е намерил такова голямо име в треньорската професия, което да зарадва феновете.

Не липсват и оригиналните коментари. Потребителка на Туитър разгада за кого пее сръбската певица Цеца в песента си "Име и презиме".

Цървена звезда официално сложи трета звезда на емблемата си, след като преди няколко месеца триумфира с 30-а титла на Сърбия (б. ред. - броят се и титлите на Югославия).