ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Байерн отвя с 6:1 Вердер в мач от 14-ия кръг на Бундеслигата. Българският национал Илия Груев беше титуляр за гостите от Бремен и остана на терена до 59-ата минута, когато беше заменен.

Байерн поведе още в шестата минута чрез Джамал Мусиала, а Вердер бързо изравни. В десетата минута Груев размени пасове с Вайзер и Грос, а топката достигна до Антони Юнг, който матира Мануел Нойер с удар от границата на наказателното поле - 1:1. 

Попадението като че ли подразни баварската машина. Играчите на Юлиан Нагелсман доминираха и почти не оставяха шансове на Груев и съотборниците му. Домакините зарадваха феновете си с поредно голово шоу и в крайна сметка спечелиха с 6:1. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Серж Гнабри блесна с хеттрик (22, 28 и 82-ра минути), като между попаденията му името си сред голмайсторите записа и Леон Горетцка (26). В 85-ата точен бе и резервата Матис Тел.

Байерн е лидер в Бундеслигата с 31 точки, с 4 повече от Фрайбург, който е и с мач по-малко. Вердер е седми с 21 точки.

В друг мач от тази вечер Щутгарт успя да надделее срещу Херта с 2:1. Попаденията за "швабите" реализираха Серху Гираси в третата минута и Константинос Мавропанос, който вкара победния гол в осмата минута на добавеното време. За гостите от Берлин точен бе Доди Лукебакио в 19-ата минута.

След третата победа в последните си пет мача в първенството Щутгарт събра 14 точки и се изкачи на 13-ото място. Херта има 11 точки е на 16-ата позиция. 

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!