ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира интересен факт след успеха с 3:1 вкъщи срещу Цървена звезда. Двубоят бе първи за двата отбора от група "G" на Шампионската лига.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Гражданите“ губеха на полувремето, но после сътвориха обрат. Любопитното е, че същото се случи и в събота при гостуването на Уест Хям за първенство. На почивката Сити пак изоставаше с 0:1, изравни по идентичен начин веднага след началото на втората част и после стигна до крайното 3:1.

„Това е доста интересно, наистина. Такова чудо не се случва всеки ден - да спечелиш два поредни мача по един и същи начин.

Да губим с 0:1 на полувремето, след всичко, което направихме, не бе приятно. След като спечелихме требъла, трябваше да покажем, че сме шампион, който е способен да прави обрати. Хубаво е, че успяхме. Не един, а два поредни обрата.

Има какво да подобряваме, но като цяло се справихме много, много добре. На моменти късметът ни убягваше - да отправиш цели 22 удара, означава, че си играл много силно", заяви испанският мениджър на Манчестър Сити.