След Карло Анчелоти и националът на Кот Д’Ивоар Дидие Дрогба обяви, че няма никакво намерение да си тръгва от Челси, въпреки че в последно време зачестиха слуховете за негова продажба през лятото. Нападателят е пращан от английските медии в Реал (Мадрид), от където пък би трябвало да пристигне бразилския халф Кака.

"В Челси имам всичко, за което някога съм мечтал. Играя за страхотен отбор със специални съотборници, семейството ми има перфектни условия, животът ни е чудесен”, сподели Дрогба в интервю за френската телевизия “Orange Sport”.

Само преди няколко дни той заплаши, че сам ще напусне Челси, ако не бъде пуснат титуляр срещу Манчестър Юнайтед тази вечер, което е твърде вероятно да се случи. Дрогба обаче явно е размислил и вече твърди, че единственото му желание е да продължи да играе за “сините” от Лондон.

"Преди няколко години можех да кажа, че мечтая един ден да нося екипите на Милан, Реал Мадрид или Манчестър Юнайтед. Но вече не усещам подобна нужда. Играя за един от най-добрите отбори в света и желанието ми е да остана в Челси", допълва нападателят, който има договор с Челси за още един сезон. /БЛИЦ