Голмайсторът на Милан Златан Ибрахимович избухна здравата и предизвика скандал в тима, скачайки на свои съотборници. 39-годишният нападател не остана никак доволен от представянето на някои от по-младите си съотборници и ги обвини за тежката домакинска загуба с 0:3 от Аталанта.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Нещата много се объркаха. Важното е сега да възстановим енергията и да се съсредоточим към следващия мач. Имаме шанс да компенсираме грешките. Когато ти липсват толкова много играчи и на тяхно място се появят неопитни, се получава така", нападна Ибрахимович по-младите си съотборници.

"Работим усилено и правим жертви. Ние сме зимните шампиони, но това не означава нищо за мен, освен че сме се справили добре за момента. Трудната част тепърва сега започва. Наистина се чувствах изолиран през първото полувреме. Когато топката стигнеше до мен, имах нуждата от някой, с когото да комбинирам", добави ядосаният швед.

Милан е на първа позиция в класирането с актив от 43 точки и аванс от 2 точки пред Интер и 6 пред Рома. Утре "росонерите" играят с "нерадзурите" в мач от 1/4-финалите в турнира за Купата на Италия.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ "А"