Аржентинският национал и нападател на Реал (Мадрид) Гонсало Игуаин обяви, че той и съотборниците му задължително трябва да победят Манчестър Юнайтед и да вземат добър аванс преди реванша между двата тима от 1/8-финалите в Шампионската лига. Първият мач е утре вечер от 21:45 часа българско време на „Сантяго Бернабеу”, а реваншът е на 5 март на „Олд Трафорд”.

„Трябва задължително да спечелим, ако искаме да продължим. Имаме достатъчно качество в отбора си. Необходимо е да вземем аванс след първия мач, а във втория можем да довършим започнатото, играейки на контраатака”, заяви аржентинецът.

“Юнайтед е много опасен и компактен отбор, но със сигурност можем да ги победим. Ако съумеем да запазим мрежата си без попадение ще бъде още по-хубаво, защото при такива елиминации гол като гост може да е от голямо значение, но приоритетът за нас остава победата. Сигурен съм, че и феновете ще ни подкрепят, защото знаят, че този двубой е от изключително значение” добави Игуаин, който най-вероятно ще е резерва за сметка на Карим Бензема.