Треньорът на Милан Филипо Индзаги коментира победа на Каляри с 3:1. Бившият италиански национал призна, че е готов да остане в тима доживот.

"Доволен съм, защото играхме добре. В последните няколко мача не взехме точките, които заслужавахме. Бях сигурен, че ако се представим както срещу Фиорентина, ще спечелим. В началните минути бяхме малко разсеяни, а накрая трябваше да вкараме поне още два гола", каза Индзаги.

"Още във Флоренция почувствах, че сезонът сякаш сега започва за нас. Знам, че съм длъжен да се доказвам, защото съм млад треньор и поех Милан в труден момент. Мога да изброя доста отбори със силни футболисти и опитни наставници, които също страдат. Искам да виждам такъв Милан да играе по начина, по който играхме днес. Отново сме на верен път. Чувствам подкрепата на всички в клуба, а това е важно за мен. Разбирам разочарованието на феновете, но можем да си върнем тяхното доверие само с красива игра и добри резултати".

"Разбира се, че Милан не е на мястото, което му се полага. До голяма степен това се дължи на многото контузии през сезона. Трябва да работим и да продължим да се изкачваме в класирането. Ръководството ще реши бъдещето ми. Ако не ме уволнят, аз бих останал завинаги в Милан".