Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Интер е поредният клуб, който желае Димитър Бербатов. Това твърдят "Кориере дело Спорт" и "Гадзета дело Спорт". Както БЛИЦ вече ви информира, трансферът на нападателя на Манчестър Юнайтед се очаква да стане ясен днес или най-късно до вторник-сряда. Трансферният прозорец затваря в петък (31 август).

Най-новата информация е, че италиански мениджър е предложил на "нерадзурите" да съдейства за евентуална сделка по привличането на Бербатов. До момента фаворит за подписа на Митко беше Фиорентина, но според "Гадзета дело Спорт" сега в борбата се включва и Интер.

На Ботуша твърдят, че "виолетовите" вече са се разбрали с "червените дяволи" за трансфер на стойност 5 милиона евро и до 2 дни се очаква отговорът на българина, който очевидно се колебае заради чувствително по-ниската заплата, която му предлагат в сравнение с настоящото му възнаграждение на "Олд Трафорд".

Ръководството на английския гранд обаче все още изчаква и не финализира сделката с Фиорентина, тъй като може да се появи клуб, който да брои по-висока сума от тази на "виолетовите".

Интер със сигурност е по-платежоспособен от Фиорентина и ако е сериозен в намерението си да привлече Бербатов, няма да има проблеми в изпълняването на изискванията, нито на футболиста, нито на Манчестър Юнайтед.

Проблемът пред нападателя в случая е, че в Интер той отново няма да се радва на титулярно място. "Нерадзурите" искат да го вземат с идеята да бъде резерва на Диего Милито, а освен Димитър Бербатов, другата опция за заместник на аржентинеца е Алберто Джилардино.