Ядосаните фенове на Ейре не прощават на Тиери Анри неговата игра с ръка при изравнително попадение на Франция в продължението на баража-реванш за Мондиал 2010. Анри използва горният си крайник, за да овладее топката преди да асистира на Уилям Галас за попадение му в продълженията на мача, завършил 1:1 и класирал “петлите” на световното първенство.

В гнева си привържениците на отбора, воден от Джовани Трапатони, пренаписаха автобиографията на Тиери Анри в интернет енциклопедията “Уикипедия”.

Текстът започва: Тиери “Измамника” Анри (роден на 17 август 1977 г) е френски футболист измамник, който в момента се състезава за испанския тим от Ла Лига Барселона и за измамническия френски национален отбор, където предимно играе като измамник. Той е роден като измамник, и си остава такъв, в Есон, предградие на Париж, където играе за редица местни клубове като измамник и показал големи способности като такъв.

Описанието на биографията на Анри продължава в същия смисъл. В “Уикипедия” всеки регистриран потребител има правото да редактира публикуваните текстове. Житието на френския национал  обаче бързо бе върнато в първоначалния си вид./БЛИЦ