Както е известно, преди дни голямата бразилска звезда Неймар се контузи, като информациите във Франция гласят, че крилото на ПСЖ ще отсъства дълго време. Очаква се, че той ще пропусне със сигурност първия двубой от 1/8-финалите на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед, който е след около 2 седмици. Има и твърдения, че Ней Джуниър няма да бъде на линия и за реванша с "червените" дяволи", който пък е на 6 март. 

Едно от изданията на Острова - "Sportbible" обаче видя заговор от страна на бразилеца и симулиране на въпросната му контузия.

Става дума за това, че в последните 5 сезона Неймар получава травма или пък е наказан около 11 март. Датата може да не ви говори нищо, но това не е така, що се отнася до бразилеца, тъй като тогава е рожденият ден на сестра му - Рафаела.

Сексапилната бразилка ще направи 23 на въпросната дата, като очакванията са, че Неймар ще присъства на празника, предвид близките им отношения. През последните години той неизменно е до сестра си на рождения й ден, което и доведе до въпросните конспирационни теории. 

Все пак дали всичко това ще се окаже истина ни остава да разберем в близките седмици.