ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Президентът на саудитския Ал Насър Мусли Ал Муамар коментира информациите, че Кристиано Роналдо ще стане играч на неговия клуб, ще подпише договор за 2,5 години и ще получава по 200 милиона евро на сезон.

„Това не е истина. Голяма част от написаното и изговореното по медиите е пълна лъжа“, заяви Ал Маумар.

Както е известно, информациите за трансфер на 37-годишния португалец в клуба от Саудитска Арабия са изключително засилени в последните дни. Дори се счита, че Ал Насър вече е запазил дата, на които Роналдо да премине медицински прегледи и да подпише договора си.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Саудитците се надяват да уредят всички формалности до отварянето на зимния трансферен прозорец. Съобщава се, че общите условия вече са договорени и сега думата остава на самия Кристиано, който трябва да реши дали да подпише.

Както вече стана ясно, oчакванията са Роналдо да сключи шестгодишен договор в Саудитска Арабия. В първите 2,5 години от този период той ще бъде футболист на Ал Насър, като на година ще прибира около 200 милиона евро заплата. В останалите 3,5 години португалецът ще изпълнява ролята на посланик на съвместната кандидатура на Саудитска Арабия, Египет и Гърция за домакинство на Мондиал 2030.

Припомняме, че португалецът е със статут на свободен агент след разтрогването на договора с Манчестър Юнайтед. Това се случи, след като петкратният носител на "Златната топка" даде скандално интервю пред британския журналист Пиърс Морган, в което направи сериозни критики към ръководството на "червените дяволи", настоящият и предишни мениджъри.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК