ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Спортният директор на Ал Насър Марсело Салазар направи коментар по горещата тема за трансфера на футболната звезда Кристиано Роналдо в клуба от Саудитска Арабия.

„Това са преговори с огромен мащаб не само за нашия клуб, но и за Саудитска Арабия и за световния футбол. Трябва да се водят от по-висши органи. Нека изчакаме да видим как ще се развият нещата до края на годината. Не съм упълномощен да казвам да или не“, заяви бившият португалски национал по футзал.

„Кристиано Роналдо е един от най-добрите в историята на футбола. Винаги е бил пример за мен като спортист и заради волята за победа, която показва. Като португалец, винаги съм го подкрепял“, добави Салазар.

 Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Както е известно, преди дни се заговори, че Кристиано Роналдо е в Рияд, за да преговаря за трансфера си в Ал Насър. Бяха показани снимки от посещението му в саудитската столица, но се оказа, че това са стари изображения.

Очакванията са 37-годишният португалец да подпише шестгодишен договор в Саудитска Арабия. В първите 2,5 години от този период той ще бъде футболист на Ал Насър. В останалите 3,5 години ще изпълнява ролята на посланик на съвместната кандидатура на Саудитска Арабия, Египет и Гърция за домакинство на Мондиал 2030.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!