Лионел Меси най-накрая дебютира за ПСЖ при успеха с 2:0 в гостуването на Реймс от четвъртия кръг на френската Лига 1 и записа първите си минути с клубна фланелка, различна от тази на Барселона. Аржентинската звезда влезе като резерва в 66-ата минута на мястото на Неймар, след като Килиан Мбапе (16, 63) бе предрешил нещата с двата си гола.

В 16-ата минута Килиан Мбапе даде аванс на гостите, засичайки с глава подаване на Анхел Ди Мария. След гола темпото спадна и домакините трудно намираха начин да притеснят вратаря Кейлор Навас. В 42-ата минута Касама шутира опасно, но ударът му премина край дясната греда на парижани.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

След почивката в 63-ата минута Килиан Мбапе удвои преднината на гранда от френската столица, възползвайки се от асистенция на Ашраф Хакими. Три минути след това Лионел Меси официално направи своя дебют, сменяйки бразилеца Неймар. При влизането в игра на аржентинеца феновете на трибуните на „Огюст Длон“ започнаха да аплодират аржентинската суперзвезда, като дори феновете на Реймс започнаха да скандират: „Меси, Меси“. Шесткратният носител на Златната топка обаче така и не блесна с нещо впечатляващо до края на срещата.

С успеха си ПСЖ събра пълен актив от 12 точки и се завърна на върха във временното класиране, където за кратко се бе настанил Анже със своите 10 точки след победата с 2:0 над Рен. Реймс е 15-и със спечелени само 3 точки.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ФРАНЦИЯ ВИЖ ТУК !!!