Младежкият национал Антонио Вутов предизвика възхищението на футболна Италия. Бившата звезда на "Левски" дойде в Удинезе за 600 000 евро през януарския трансферен прозорец. Спортната библия "Гадзета дело Спорт" пусна статия, посветена на новите попълнения в Серия "А".

В характеристиките на Вутов италианските специалисти обръщат особено внимание на визията на терена на младока, който може да захранва с прекрасни подавания всички линии на нападението, слагайки етикет на играча "типичен №10".

В материала се споменава, че действително трансферът е "за бъдещето", но в Удинезе се надяват още от следващия сезон той да заиграе в първия отбор, като в момента Антонио се готви с младежкия тим, който се състезава в Примавера.

В "Гадзета дело спорт" се възхищават на левия крак на българина. Отбелязано е, че Вутов може да играе като втори нападател.

Според журналистите на изданието, именно той може си пасне отлично в нападателен тандем с Антонио ди Натале, въпреки че италианският национал заяви, че след края на сезона вероятно ще се откаже.