ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Защитникът на Партизан Иван Иванов изнудва ръководството на клуба за по-висока заплата, пишат медиите в западната ни съседка. Националът се е срещнал с директора на клуба Любиша Томбакович и е заявил, че иска да му бъде увеличено възнаграждението и да го получава редовно. Ако това не се случи, бранителят настоява да бъде приета офертата на Киево за него и да отиде да играе в Италия.

Иванов се превърна в много важен играч за отбора, а заплататa му е около 200 000 евро годишно. Дори и без увеличението й, сумата е голяма за сърбите, които признават, че трудно ще задържат бранителя. Клубът отпадна от евротурнирите и това не се отрази добре на финансите. Както е известно, футболистите излязоха на стачка тази седмица, а причината е, че не са си получавали възнагражденията. Според слуховете те вземат пари назаем от треньора си.

Според медиите, Партизан ще пусне Иванов в Италия, тъй като дори и без него ще успее да задържи преднината от 6 точки пред Цървена звезда и да спечели шампионската титла.