ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Българският национал Иван Иванов на този етап остава в Партизан. Медиите в Сърбия информираха, че преминаването му в Базел няма да се осъществи и той дори се очаква да излезе титуляр за "гробарите" в реванша с арменския Ширак за Шампионската лига в сряда.

Русия не взе участие в първия двубой (1:1), за да не загуби права да участва в турнира с швейцарския Базел, където се канеше да бъде продаден.

Сръбските медии съобщиха, че Иванов се е завърнал днес в Белград и е подновил тренировки с "гробарите", с които има договор за още 1 година.

Tиражираха se две версии за пропадането на трансфера - или двата клуба не са се разбрали за финансовите условия, или Иванов не е преминал медицинския преглед. Тази вече се очаква българинът да се появи на тренировката на 'гробарите", с което окончателно да покаже, че сделка няма да има.

Сърбите ще разчитат на българския национал да заздрави отбраната им и да ги класира напред в Шампионската лига, където може да срещнат Лудогорец. Двубоят между Партизан и Ширак е тази сряда в Белград от 21:45 часа.