Отказалият се от националния отбор Ивелин Попов е пред завръщане в... Турция. Това твърдят медии от югоизточната ни съседка, според които интерес към 32-годишния нападател имат два местни отбора. Единият е Анталияспор, а името на другия не се съобщава.

Ивелин Попов е познато име в турския футбол, тъй като в периода 2010-12 игра за Газиантепспор. След това последователно носи екипите на руските Кубан, Спартак (Москва) и Рубин, а от началото на 2019 г. е част от Ростов.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Клубът от Ростов на Дон обаче е във финансова криза и в края на миналата година се появи информация, че играчите не са получавали заплати за три месеца. Все още няма яснота дали тези суми са изплатени. Заради това се заговори, че интерес към връщането на Попов в България имат Левски и Лудогорец, но сега турците може да подлеят вода на родните грандове.

Анталияспор е в зоната на изпадащите в турската Суперлига и затова стяга сериозна селекция, с която да се спаси. Треньорът на „скорпионите“ Тамер Тума вече привлече един футболист от Русия – Фьодор Кудряшов, който за последно игра за Сочи. За Анталияспор играе и познатият у нас Аатиф Шаешу, носил екипа на Черноморец.