Българският национал Ивелин Попов се разписа при победата на Газиантепспор с 3:1 като гост на Анталияспор. Срещата бе първа за Попето и съотборниците му от Група "А" на турнира за Купата на Турция, в която са още Галатасарай, Денизлиспор и Шекерспор.

В 19-ата минута Газиантепспор изоставаше в резултата, след като Джиехуа откри за домакините. През второто полувреме обаче Ивелин Попов и съотборниците му надиграха съперника си и стигнаха до пълния обрат. В 58-ата Жулио де Соуса изравни - 1:1. В 76-ата Сами Нджок си изкара червен картон, с което улесни задачата на гостите, а Ивелин Попов отбеляза отсъдената дузпа за 2:1 за Газиантепспор. Крайното 3:1 за гостите оформи Ахмед Ари в 90-ата минута, който бе изведен на стрелкова позиция по отличен начин от българския национал.

За Ивелин Попов това бе второто му попадение с екипа на Газиантепспор. Българският национал успя да открие головата си сметка в Турция на 16 октомври при шампионатната победа с 2:0 над Букаспор.

Следващата среща на Газиантепспор от груповата фаза на турнира за Купата на Турция е домакинство на Галатасарай на 22 декември. /БЛИЦ